Officiellt: Özer Hurmaci på lån till Trabzonspor

Trabzonspor lånar den 27-årige mittfältaren Özer Hurmaci från Kasimpasa under 1,5 säsonger. Efter lånetiden så har klubben köpoption på honom.

Efter ett par framgångsrika år i Ankaraspor så betalade Fenerbahce 4,5 miljoner Euro i övergångssumma för Özer när man värvade honom inför säsongen 2009/10 och tre säsonger i klubben så lämnade han för spel i Kasimpasa inför säsongen 2013/14 där han gjorde bra ifrån sig med 6 mål samt 2 assist på 27 ligamatcher men efter att ha fått speltid i början av den pågående säsongen så hamnade han i Shota Arveladzes frysbox och har länge varit på väg bort från klubben.

Värvningen av Özer Hurmaci är Trabzonspors andra värvning från Kasimpasa under januarimånad då klubben tidigare även gjorde klart med den 23-årige anfallaren Sahin Aygünes.