Pablo Batallas agent: ”Ingen kontakt från någon klubb”

Den 30-årige argentinske mittfältaren Pablo Batalla vill lämna Bursaspor efter oense med den tyske tränare Christoph Daum och har under januarimånad kopplats ihop med en flytt bort från klubben. Bland annat har Besiktas nämnts som ny klubbadress men enligt hans agent Suzan Naguf så har varken Besiktas eller någon annan klubb varit i kontakt med dom: ”Vi har inte fått någon erbjudande från varken Besiktas eller någon annan klubb. Pablo Batalla har fortfarande kontrakt med Bursaspor och om det finns någon klubb som vill värva honom så måste dom kontakta Bursaspor först. Därav är det inte vi som bestämmer något i det här ärendet. Det gör Bursaspor.”

Batalla har kontrakt med Bursaspor fram till juni 2017 och är just nu hemma i Argentina där han tränar för egen hand.