Roma ute efter Salih Ucan

Den turkiska sportkanalen NTV Spor skriver på sin hemsida med hänvisning till italienska medier om Romas franska tränare Rudi Garcia mer än gärna vill se Fenerbahces 20-årige mittfältare Salih Ucan i truppen.

Rudi Garcia ska ha talat om detta för Romas ledning som genom klubbens sportdirektör Walter Sabatini ska redan ha varit i kontakt med Fenerbahces ledning angående Salih och enligt rapporterna så har Roma erbjudit 6 miljoner Euro i övergångssumma men det ska ha nobbats av Fenerbahce som svarat med att man inte tänker sälja honom för mindre än 10 miljoner Euro.

Salih Ucan som endast har fått agera inhoppare i 6 matcher under den pågående säsongen spelade 10 matcher (4 från start) förra säsongen och gjorde då tre mål varav ett av målen mot Orduspor röstades fram till säsongens snyggaste av er läsare.