Tarik Camdali förlängde kontraket med Eskisehirspor

Den 22-årige ytterbacken Tarik Camdali som gjorde så pass bra ifrån sig i Eskisehirspor under den första halvan av säsongen att han fick debutera i det turkiska fotbollslandslaget mot Nordirland i slutet av förra året har förlängt sitt kontrakt som skulle ha gått ut efter säsongen med Eskisehir i ytterligare fyra år fram till den sista maj 2018.

Tariks fina inledning på säsongen ledde till att både Besiktas samt Galatasaray visade intresse för honom men Eskisehirspor hade inga planer på att sälja och ville istället förlänga kontraktet där det blev problem i och med storklubbarnas intresse vilket ledde till att Tarik stängdes av från spel i A-laget. Och när sedan Besiktas samt Galatasaray backade ur en eventuell övergång så blev det istället kontraktsförlängning med Eskisehirspor för Tariks del.

Förutom att Tarik har förlängt sittkontrakt med Eskisehir så har klubben även gjort klart med den 18-årige högerbacken Deniz Topuc, född- och uppvuxen i Tyskland, som har skrivit på ett femårskontrakt. Han kommer närmast från SV Viktoria Aschaffenburg men har fått sin fotbollsutbildning i FSV Frankfurt.