Två spelare klara för Sivasspor – Grosicki lämnar

Sivasspor har gjort klart med två spelare inför den andra halvan av säsongen.

Den 20-årige högerbacken Fatih Kiran som är född- och uppvuxen i Tyskland och som kommer närmast från FC Ismaning, ett lag från de lägre divisionerna i Tyskland har skrivit på ett treårskontrakt och den 28-årige anfallaren Pedro Oldoni från Brasilien har skrivit på ett 1,5 årskontrakt. Oldoni kommer närmast från den brasilianska klubben Vitoria där han gjorde 1 mål på 5 matcher i brasilianska ligan förra året. Han har sedan tidigare även erfarenhet från den spanska- och portugisiska ligan.

Samtidigt så har Sivas bestämt sig för att göra sig av med den 25-årige polske yttermittfältaren Kamil Grosicki som fick mycket speltid- och gjorde bra ifrån sig under de 2,5 senaste säsongerna men som har fått begränsad med speltid av Roberto Carlos den här säsongen.

Grosicki som har gjort 14 mål samt 23 assist på 90 ligamatcher för Sivasspor har kommit överens om ett 3,5 årskontrakt med den franska klubben Rennes.