VIDEO: Bursaspor vann stort mot Eskisehirspor

Bursaspor vann sin andra match i turkiska cupens gruppspel under onsdagseftermiddagen när Eskisehirspor besegrades på hemmaplan med 4-1 och därmed gick upp på 7 poäng efter tre spelade omgångar.

Bursa tog ledningen i matchen i den 12e minuten när Diomansy Kamara nickade bollen in i eget mål och lagets yttermittfältare Ferhat Kiraz ökade sedan på ledningen i den 36e minuten efter en snygg klackpass av Stanislav Sestak vilket också blev halvtidsresultatet. I den andra halvleken stod Sestak för en ny assist när han spelade fram Fernando Belluschi till 3-0 i den 65e minuten och då var Eskisheirspor ett förlorat lag. Gästernas brasilianske mittback Diego Angelo reducerade i den 75e minuten men närmare än så kom inte laget utan Colin Kazim-Richards satte istället slutresultatet på straffspark i den 82a minuten.

Bursaspors segersiffror kunde ha blivit mycket större och bland annat missade lagets brasilianske anfallare Fernandao som lånades in nyligen fyra mycket bra målchanser.

Erkan Zengin spelade hela matchen för Eskisehirspor.