VIDEO: Mållöst mellan Gaziantepspor och Galatasaray

Ligatvåan Galatasaray hade under söndagskvällen vid seger mot Gaziantepspor på bortaplan chansen att sätta press på ledaren Fenerbahce inför deras match i den 18e omgången mot Torku Konyaspor på hemmaplan men varken Galatasaray eller Gaziantepspor lyckades göra något mål utan lagen fick istället dela på poängen i en mållös match.

Bägge lagen kom till målchanser men hade inte den rätta skärpan framför målet.

Gaziantepspor som fick en mycket bra start under Sergen Yalcins era som tränare i klubben med fyra raka segrar har inte vunnit på de tre senaste ligamatcherna och laget har inte heller lyckats göra mål i dessa matcher medan Galatasaray inte har vunnit på sina tre senaste tävlingsmatcher och har gjort endast ett mål på dessa matcher.