VIDEO: Semih Sentürk första mål för Antalyaspor

Den 30-årige turkiska anfallaren Semih Sentürk som efter femton långa år lämnade Fenerbahce, där han gjorde 56 mål på 205 matcher i Süper Lig, i december för att skriva på ett kontrakt med Medical Park Antalyaspor gjorde under söndagskvällen sitt första ligamål i Antalyaspor-tröjan när laget besegrade Kayseri Erciyesspor med 3-1 på bortaplan.

Semih hade varit på planen i drygt tio minuter när han fastställde slutresultatet. Det var hans andra match i Antalyaspor då han även spelade när laget besegrade Tokatspor i turkiska cupens gruppspel i onsdags med 6-1 där han noterades för en assist till det första målet.

Målet mot Kayseri Erciyesspor var Semih Sentürks första mål i Süper Lig sedan den 26e januari 2013 då han gjorde mål när Fenerbahce besegrade Gaziantepspor med 2-1 på bortaplan.