Volkan Sen och Sercan Yildirim återvänder till Bursaspor *UPPDATERAD*

Två av Bursaspors guldhjältar från säsongen 2009/10 då klubben vann det historiska ligaguldet och blev den första klubben bortsett från Besiktas, Fenerbahce, Galatasaray samt Trabzonspor att vinna Süper Lig, Volkan Sen samt Sercan Yildirim återvänder till klubben.

Under måndagskvällen blev det klart att Bursaspor har kommit överens om ett 4,5 årskontrakt med den 26-årige yttermittfältaren Volkan Sen från Trabzonspor och under tisdagsförmiddagen gick klubben ut med ett meddelande på sin officiella hemsida om att den 23-årige Sercan Yildirim ansluter på lån med köpoption från Galatasaray under resten av säsongen.

Volkan lämnade Bursa inför säsongen 2011/12 då han såldes till Trabzonspor för 3,6 miljoner Euro och enligt inofficiella uppgifter så köps han tillbaka för 1,1 miljoner Euro medan Sercan som också lämnade Bursa inför säsongen 2011/12 då Galatasaray köpte han för 3 miljoner Euro samt mittfältaren Musa Cagiran, som nyligen skrev på för Karabükspor, i utbyte. Sercan var under den andra halvan av säsongen 2012/13 utlånad till Sivasspor där det blev 5 matcher och under den första halvan av säsongen var han utlånad till Sanliurfaspor i den andra divisionen, PTT 1. Lig, där han gjorde 3 mål på 13 ligamatcher.

Förutom Volkan och Sercan så har Bursaspor även gjort klart med den 25-årige mittfältaren Bekir Yilmaz från Manisaspor i PTT 1. Lig där han har gjort 5 mål samt 6 assist på 15 ligamatcher den här säsongen. Bekir har kommit överens om ett 3,5 årskontrakt och alla tre spelarna kommer att presenteras under signeringsceremoni på klubbens träningsanläggning på tisdagen med start klockan 13.30 svensk tid.

Bursaspor har varit den klubben från Süper Lig som har varit mest aktiv på transfermarknaden under januari och med ovan nämnda spelare så har man gjort klart med sammanlagt 9 spelare: Målvakten Onurcan Piri, försvararen Ethem Ercan Pülgir, mittfältarna Oguzhan Aynaoglu, Taskin Calis och Renata Caja samt anfallaren Fernandao.

UPPDATERING:
Bursaspors senaste tillskott i truppen Volkan Sen, Sercan Yildirim samt Bekir Yilmaz skrev på sina kontrakt och presenterades inför fans- och media under en signeringsceremoni på klubbens träningsanläggning, Özlüce Tesisleri på tisdagseftermiddagen.

Volkan och Bekir skrev på ett 4,5 års kontrakt vardera medan Sercan skrev på ett lånekontrakt som sträcker sig 6 månader. Volkan kommer att spela med nummer 16 på ryggen, Sercan 27 och Bekir 4.