Anfallskris i Fenerbahce – Moussa Sow nästa spelare på skadelistan

Fenerbahce har under tre första matcherna sedan säsongen vände åkt på en anfallsskada i varje match.

I den 18e omgången mot Torku Konyaspor tvingades Emmanuel Emenike lämna planen pga skada i slutet av matchen, den 19e omgången mot Eskisehirspor så tvingades Pierre Webo lämna planen pga skada i slutet av den första halvleken och i den 20e omgången mot Sivasspor på söndagseftermiddagen så byttes Moussa Sow ut i den andra halvleken efter skadekänning. Och under måndagen rapporterades det om att Sow kommer att vara borta i ett par veckor. Emenike ser ut att vara tillbaka i nästa ligamatch mot Kasimpasa medan Webo förväntas vara borta i någon vecka till.

Sow har gjort 9 mål på 18 matcher, Emenike har gjort 8 mål på 17 matcher, Webo har gjort 7 mål på 18 matcher och sammanlagt har trion gjort 24 mål av Fenerbahces 46 mål i ligaspelet den här säsongen.