Efter skadorna på Emenike och Webo – ska Fenerbahce göra en sista dagen värvning? *UPPDATERAD*

fft104mm2755480Efter skadorna på anfallarna Emmanuel Emenike samt Pierre Webo (bägge spelarna förväntas vara borta ett par veckor) i de två första omgångarna mot Torku Konyaspor respektive Eskisehirspor av den andra halvan av säsongen så har det spekulerats hejvilt i turkiska medier om att Fenerbahce kommer att värva en anfallare innan transferfönstret stänger på måndagen.

Och med tanke på att klubben har en öppen plats i den utländska spelarkvoten sedan Joseph Yobo lånats ut till Norwich City i Premier League så har det skrivits utländska spelare och två namn som då nämns är Moussa Sows landsmän, Papiss Cisse från Newcastle som har gjort 1 mål på 15 ligamatcher den här säsongen samt Demba Ba från Chelsea som har gjort 1 mål på 9 ligamatcher den här säsongen i Premier League.

UPPDATERING:
Engelska medier skriver att Fenerbahce är redo att betala uppemot 7,5 miljoner Euro för Cisse.