Fenerbahces trupp mot Sivasspor

Fenerbahce reste under lördagen med följande trupp till Sivas för match mot Sivasspor på söndagseftermiddagen: Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Michal Kadlec, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Bruno Alves, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Samuel Holmén, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Alper Potuk, Salih Uçan, Raul Meireles, Emre Belözoğlu, Dirk Kuyt, Moussa Sow.

Tjugo spelare fanns med på resan och två spelare som saknades pga skador var anfallarna Emmanuel Emenike som förväntas göra comeback i nästa ligamatch mot Kasimpasa och Pierre Webo som är borta i ett par veckor till.

Tränaren Ersun Yanal valde även att ta med sju utländska spelare till Sivas trots att endast 6 får vara med i matchtruppen på 18 spelare vilket innebär att två spelare varav en utländsk spelare kommer att få sitta på läkaren när matchen drar igång.