Kasimpasa – Besiktas spelas om på tisdagskvällen

På tisdagskvällen fullbordas den 15e omgången i turkiska ligan när Kasimpasa tar emot Besiktas på Recep Tayyip Erdogan stadion i Istanbul. Kasimpasa vann den första matchen lagen emellan med 2-1 men det turkiska fotbollsförbundets disciplinnämnd (PFDK) tog beslutet att matchen skulle spelas om pga regelbrott av domaren Baris Simsek i samband med att Ryan Donk slängde en andra boll på matchbollen under speltiden vilket även förbundets besvärsnämnd fastställde.

Kasimpasa har pga omspelsbeslutet inte vunnit på 8 ligamatcher (6 oavgjorda samt 2 förluster) i rad och halkat ner till en sjundeplats i tabellen efter att ha länge legat på andraplats medan Besiktas som har plockat 7 poäng av 9 möjliga på de tre senaste matcherna ligger på tredjeplats i tabellen, fyra poäng bakom Galatasaray och åtta poäng bakom Fenerbahce.

Avspark 19.00 svensk tid och matchens döms av Tolga Özkalfa.