VIDEO: Galatasaray krossade Bursaspor

Bursaspor som hade endast en förlust på de tretton senaste tävlingsmatcherna inför bortamatchen mot Galatasaray på söndagskvällen hade inte mycket att sätta emot när hemmalaget vann med förkrossande 6-0 där tre av målen kom redan inom matchens första 24 minuter.

Wesley Sneijder inledde målskyttet i den 12e minuten och ökade sedan på ledningen till 2-0 i den 20e minuten med ett mäktigt skott utanför straffområdet innan Emmanuel Eboue gjorde 3-0 i den 24e minuten. Och med bara någon minut kvar till halvtidsvilan så satte Sneijder dit hans tredje- och Galatasarays fjärde mål.

I den andra halvleken gjorde Galatasaray ytterligare två mål genom Didier Drogba samt Selcuk Inan och förlängde sin obesegrade svit i ligaspelet till 8 matcher (5 segrar och 3 oavgjorda). Ligatvåan Galatasaray som endast har en förlust på de 15 senaste tävlingsmatcherna är nu 7 poäng bakom Fenerbahce och 4 poäng före Besiktas i tabellen medan Bursaspor ligger på 10e plats med 27 poäng.