VIDEO: Mållöst mellan Rizespor och Trabzonspor

Svarta Havet-derbyt mellan Caykur Rizespor och Trabzonspor på måndagskvällen som var den sista matchen i 19e omgången av turkiska ligan slutade mållös. Hemmalaget var närmast ett segermål men Trabzonspors målvakt Onur Kivrak gjorde en bra match ifrån sig och dessutom så räddades han av stolpen vid ett tillfälle.

Rizespor som ligger precis ovan nedflyttningsstrecket har inte vunnit på 15 matcher (5 oavgjorda samt 10 förluster) i ligaspelet efter en fin start på säsongen med fyra segrar på de fem första matcherna medan Trabzonspor som ligger på 8e plats med fyra poäng upp till tredjeplatsen som spelade oavgjord för andra ligamatchen i rad endast har en seger på de åtta senaste tävlingsmatcherna. Dessutom har laget inte lyckats vinna på bortaplan i ligaspelet på de sex senaste matcherna.