Turkiets trupp mot Sverige

Turkiets förbundskapten Fatih Terim presenterade under fredagen landslagstruppen som ska möta Sverige i en träningslandskamp onsdagen den 5e mars i Ankara. Truppen innehåller till stora delar sedan tidigare uttagna spelare men det finns även tre debutanter med: den 24-årige försvararen Birol Parlak som spelar för PTT 1. Lig-laget Fethiyespor, den 26-årige mittfältaren Murut Duruer från Medical Park Antalyaspor samt den 21-årige tysk-turkiske mittfältaren Tolga Cigerci som har spelat 15 matcher för Hertha Berlin i Bundesliga den här säsongen och som har valt att spela för det turkiska A-landslaget efter att ha tidigare ha representerat det tyska U19-landslaget.

Truppen i sin helhet
Målvakter: Volkan Demirel (Fenerbahce), Onur Kivrak (Trabzonspor), Tolga Zengin (Besiktas)

Försvarare: Gökhan Gönül och Caner Erkin (Fenerbahce), Tarik Camdal (Eskisehirspor), Semih Kaya (Galatasaray), Ömer Toprak (Bayer Leverkusen), Ersan Gülüm (Besiktas), Birol Parlak (Fethiyespor), Ishak Dogan (Kardemir Karabükspor)

Mittfältare: Mehmet Topal och Alper Potuk (Fenerbahce), Nuri Sahin (Borussia Dortmund), Adem Büyük (Kasimpasa), Olcan Adin (Trabzonspor), Tolga Cigerci (Hertha Berlin), Arda Turan (Atletico Madrid), Selcuk Inan (Galatasaray), Murut Duruer (Medical Park Antalyaspor), Olcay Sahan (Besiktas)

Anfallare: Burak Yilmaz och Umut Bulut (Galatasaray), Mevlüt Erdinc (St Etienne)

Sveriges trupp mot Turkiet som innehåller fyra spelare från den turkiska ligan kan ni se här.