VIDEO: Jimmy Durmaz och Mervan Celik målskyttar när Genclerbirligi vann

Jimmy Durmaz och Mervan Celik gjorde varsitt mål i vardera halvlek när Genclerbirligi under lördagseftermiddagen besegrade Kasimpasa med 2-1 på bortaplan och vann sin andra raka ligamatch. Jimmy satte ledningsmålet i den 32a minuten och Mervan som hoppade in i den 65e minuten satte dit segermålet i den 84e minuten. Till båda målen assisterade den rumänske anfallaren Bogdan Stancu som själv har gjort 12 ligamål den här säsongen.

Jimmy Durmaz har gjort 5 ligamål den här säsongen, en tangering från hans debutsäsong i turkiska ligan medan Mervan Celik gjorde sitt första ligamål någonsin.

Andreas Isaksson vaktade målet för Kasimpasa och Johan Dahlin vaktade målet för Genclerbirligi.

Se båda målen i videoklippet här nedan