Werder Bremens mittfältare kan hamna i Besiktas

Besiktas har tidigare varit ute efter den 27-årige tyska mittfältaren Aaron Hunt som har spelat för Werder Bremen sedan 15-årsåldern och nu kommer rapporter om att han kan vara på väg till klubben i sommar.

Hunts kontrakt går ut efter den pågående säsongen och enligt tidningen Bild så har Werder Bremen inte lyckats komma överens om en förlängning. Klubbens generalmanager Thomas Eichin har bekräftat att man inte har lyckats komma överens medan Hunts Jurgen Milevski säger att man inte kan acceptera Bremens erbjudande.

Enligt rapporterna så har Besiktas erbjudit Hunt ett treårskontrakt värt 2 miljoner Euro per säsong och det ska ha tagits emot positivt från tyskens sida. Aaron Hunt har gjort 4 mål samt 7 assist på 24 matcher för Werder Bremen den här säsongen och sammanlagt 43 mål samt 39 assist på 208 matcher i Bundesliga för klubben.