Besiktas’ trupp mot Sivasspor: Gökhan Töre med i truppen

Den 22-årige yttermittfältaren Gökhan Töre som blev skottskadad under natten mot måndagen under ett nattklubbsbesök i Istanbul och som blev utskriven från sjukhuset i onsdags fanns med i Besiktas’ trupp som reste till Sivas under lördagen för match mot Sivasspor på söndagskvällen.

Truppen i sin helhet: Tolga Zengin, Cenk Gönen, Emre Metin, Serdar Kurtuluş, Pedro Franco, Dany, Uğur Boral, Gökhan Töre, Kerim Frei, Filip Holosko, Necip Uysal, Atiba Hutchinson, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Ömer Şişmanoğlu, Mustafa Pektemek, Hugo Almeida, Tugay Kaya och Furkan Yaman.

Spelare som saknas är skadade Julien Escude, Tomas Sivok, Ersan Gülüm, Manuel Fernandes samt Muhammed Demirci och avstängde Ismail Köybasi, Ramon Motta, Veli Kavlak samt Jermaine Jones. I deras frånvaro får A2-lagsspelaren Tugay Kaya samt juniorspelaren Furkan Yaman chansen i truppen.