Galatasarays trupp mot Elazigspor: Burak Yilmaz tillbaka efter avstängning

Galatasarays anfallare Burak Yilmaz som har gjort 13 mål på 28 ligamatcher den här säsongen är tillbaka i Galatasarays matchtrupp efter avstängning i matchen mot Elazigspor på söndagskvällen. Laget reste med en trupp på 20 spelare varav 18 får vara med i matchtruppen till Elazig under lördagen.

Truppen i sin helhet Fernando Muslera, Eray İşcan, Ufuk Ceylan, Semih Kaya, Aurelien Chedjou, Koray Günter, Alex Telles, Veysel Sarı, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Yekta Kurtuluş, Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Izet Hajrovic, Oğuzhan Kayar, Emre Çolak, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Berk İsmail Ünsal.

Spelare som saknas är Didier Drogba, Sabri Sarioglu samt Guillermo Burdisso pga skador, Hakan Balta pga avstängning och Emmanuel Eboue samt Lucas Ontivero pga utländska spelarkvoten.