Officiellt meddelande: Galatasaray står bakom Roberto Mancini

Under den senaste tiden framförallt efter den svaga insatsen i ligaspelet där Galatasaray endast har en seger på de sex senaste matcherna vilket har lett till att laget inte kunnat utmana Fenerbahce på allvar om ligaguldet och har tappat poäng gentemot mot Besiktas i kampen om den viktiga andraplatsen i ligan som leder till en plats i Champions Leagues gruppspel så har många kritiska röster höjts mot hans vara eller inte vara i klubben.

Galatsarays supportrar har flera gånger under de senaste veckorna skrikit ”Mancini istifa” vilket betyder att Mancini ska avgå och det har även varit skriverier om att flera spelare i klubben inte är nöjda med honom som tränare.

Det har lett till att spekulationerna om att Mancini kommer att lämna Galatasaray efter säsongen har tagit fart och att klubben ser sig efter en ny tränare till sommaren men under tisdagsförmiddagen så gick klubben ut med ett meddelande på sin officiella hemsida där man förklarade att det inte finns någon sanning bakom skriverierna och man står bakom Roberto Mancini.