VIDEO: Ermin Zec matchvinnare för andra matchen i rad

Den 26-årige anfallaren Ermin Zec som är Genclerbirligis dyraste värvning genom tiderna blev matchvinnare för andra matchen i rad när ”Gencler” under fredagskvällen besegrade Bursaspor på hemmaplan.

Han nådde högst upp på Dusko Tosics inlägg från vänsterkanten och nickade in matchens enda mål i den 65e minuten, hans 5e ligamål för säsongen. Det var inte bara för andra matchen i rad som Ermin blev stor matchhjälte utan han har blivit Genclerbirligis matchvinnare i deras tre senaste ligasegrar på de 5 senaste matcherna.

I den 30e omgången när ”Gencler” besegrade Gaziantepspor på bortaplan så gjorde han matchens enda mål i den 52a minuten och när Eskisehirspor besegrades på bortaplan i den 27e omgången gjorde han matchens enda mål i den 62a minuten med ett snyggt skott precis utanför straffområdet.

Ermins största önskan just nu är att bli uttagen i Bosniens trupp till VM i Brasilien i sommar där landet deltar för allra första gången. Han har sedan tidigare 9 A-landskamper på sin meritlista.