VIDEO: Nordin Amrabat framspelare och utvisad

Den 27-årige marockanske yttermittfältaren Nordin Amrabat som är utlånad från Galatasaray till Malaga under resten av säsongen stod för en assist och blev senare utvisad i den senaste omgången av La Liga när Malaga tog en viktig seger i nedre delen av tabellen med 2-0 på hemmaplan mot Villarreal.

Amrabat spelade fram till Sergi Darders 2-0 mål i den 53e minuten och åkte drygt 20 minuter senare på ett direkt rött kort efter att ha gjort glasögon-tecken till domaren sedan han fällts utanför Villarreals straffområdet något som inte uppskattades av domaren Alfonso Alvarez som visade upp det röda kortet.

Amrabat har under sin låneperiod i Malaga gjort 2 mål samt 5 assist på 13 ligamatcher. På torsdagen meddelade det spanska fotbollsförbundet hans dom efter det röda kort: Två avstängda matcher.

Framspelningen till 2-0

Röda kortet