Karabükspor ger grönt ljus till intresserade klubbar

Den idag 23-årige vänsterbacken Ishak Dogan fick säsongen 2011/12 chansen i Ankaragücü under lagets katastrofsäsong då laget pga stora ekonomiska problem fick ställa upp med ett oerfaret- och ungt lag i stort sett under hela säsongen och ramlade ut ur högsta ligan efter att ha endast plockat 11 poäng på 34 matcher. Många spelare lämnade klubben till sommaren däribland Ishak som skrev på treårskontrakt med Kardemir Karabükspor.

Under den första säsongen så blev det inte mycket speltid (13 matcher) för hans del men under den gångna säsongen så har han fått betydligt mer speltid (29 matcher – 28 från start) och varit en av ligans bästa på sin position när Karabükspor nådde en fin sjundeplats i tabellen endast 3 poäng från Europa League-plats. Ishak blev uppkallad till landslaget för första gången i november då Turkiet mötte Vitryssland samt Nordirland och har sedan dess varit med i Fatih Terims alla landslagssamlingar.

Ishak Dogans utveckling i Karabükspor har lett till att storklubbarna har visat intresse för honom och det skrivs att Galatasaray sägs vara redo att knacka på klubbens dörr men klubbens vice-president Ahmet Gölbek säger till medierna om att ingen klubb har tagit kontakt angående Ishak men om det blir fallet så är klubben redo att sätta sig ner vid förhandlingsbordet.