Kasimpasa vann förgäves

Kasimpasa gjorde vad som krävdes från lagets sida för att ha en chans att ta sig till Europa League nästa säsong och besegrade Akhisar Belediyespor med 3-1 på bortaplan men segern var förgäves då Trabzonspor samtidigt vann på bortaplan mot Medical Park Antalyaspor. För att Kasimpasa skulle nå Europa så krävdes det att Trabzonspor fick maximalt en poäng vilket inte blev så.

Stor segerdirigent för Kasimpasa på söndagskvällen blev Adem Büyük som tackade för platsen i Fatih Terims landslagstrupp till turnén med att göra 1 mål samt 2 assist. I den 5e minuten gjorde han 1-0, hans 8e ligamål för säsongen, i den 49e minuten spelade han fram Tunay Torun till 2-1 och några minuter senare spelade han fram Ezequiel Oscar Scarione till hans 16e ligamål för säsongen vilket också blev slutresultatet. Akhisars tröstmål gjordes av Erkan Taskiran.

Se målen och höjdpunkterna från matchen här.