OFFICIELLT: Fenerbahce förhandlar med Diego

Fenerbahce meddelade under lördagen börsen (KAP) i Istanbul om att klubben har inlett förhandlingar med den 29-årige offensiva brasilianske mittfältaren Diego vars kontrakt med Atletico Madrid dit han flyttade från Wolfsburg i januari går ut den sista juni.

Diego uppgavs tidigare vara mycket nära en övergång till Besiktas men den svartvita klubben ska ha dragit tillbaka sitt intresse enligt den turkiska sportkanalen NTV Spor.

Diego som också har spelat för Santos, Porto, Werder Bremen samt Juventus tidigare under sin karriär har chansen att vinna dubbla guld med Atletico Madrid den här säsongen. På lördagskvällen spelar han seriefinal mot Barcelona i en direktavgörande match om vart ligaguldet ska hamna och nästa lördag spelar han final i Champions League mot Real Madrid.