Riza Calimbay överens med Mersin Idman Yurdu

Riza Calimbay som tidigare under sin tränarkarriär varit i Göztepe, Denizlispor, Caykur Rizespor (tre sejourer), Besiktas, Ankaraspor, Eskisehirspor samt Sivasspor har hittat ett nytt tränarjobb.

Han berättade för turkiska medier under tisdagen om att han har kommit överens om ett tvåårskontrakt med option på ytterligare ett år med Mersin Idman Yurdu som blev det sista laget att ta sig upp till högsta ligan efter att ha besegrat Samsunspor i kvalfinalen.

Något avtal är ännu inte påskrivet men förväntas bli det under de kommande dagarna.

Riza tränade senast Caykur Rizespor men lämnade i februari tidigare i år efter mindre än en säsong under hans tredje sejour i klubben. När Mersin IY under den gångna säsongen tog sig tillbaka till Süper Lig efter endast en säsong i andradivisionen så leddes laget av först Hakan Kutlu som fick sedan lämna för Yilmaz Vural för att sedan återvända inför finalen i kvalspelet mot Samsunspor.