Stanislav Sestak lämnar Bursaspor – återvänder till Bochum

Den tyska klubben VFL Bochum som spelar i Bundesliga 2 (andradivisionen i Tyskland) har meddelat via sia officiella hemsida om att den slovakiske landslagsanfallaren Stanislav Sestak har skrivit på ett kontrakt med klubben som sträcker sig fram till sommaren 2016.

Stanislav Sestak spelade i Bochum tre säsonger innan han flyttade till Ankaragücü inför säsongen 2010/11 och gjorde då 28 mål på 86 matcher i Bundesliga. Efter en säsong i Ankaragücü då han gjorde 10 mål (fem av målen kom mot Galatasaray och Fenerbahce)  på 24 matcher skrev han på ett treårskontrakt med Bursaspor som nu har kommit till ända.

Under tiden i Bursaspor gjorde han 12 mål på 83 matcher i Süper Lig. Nu ska han försöka hjälpa Bochum ta steget upp till Bundesliga igen.