VIDEO: Nytt snyggt mål från Bebe

Den förre Besiktas-anfallaren Bebe, 23 år, som var på lån i klubben från Manchester United under säsongen 2011/12 dock utan att få mycket speltid mestadels pga en långtidsskada har haft en bra fotbollssäsong (framförallt under våren)  bakom sig i Pacos de Ferreira dit han var utlånad under den gångna säsongen.

På onsdagskvällen gjorde han sitt 13e tävlingsmål för säsongen (12e målet efter nyår) när Pacos de Ferreira besegrade Desportivo Aves med 3-1 på hemmaplan och höll sig kvar i högsta ligan med sammanlagt 3-1 efter kvalspel. Målet som betydde 1-0 kom genom ett snyggt frisparksmål och var det fjärde snygga målet han gjorde den här säsongen.

Se Bebes 10 första mål från säsongen på videoklippet nedan. De två sista målen finns inte med.

Se de övriga tre här
Mot Braga
Mot Arouca
Mot Belenenses