Konyaspor lånar rumänsk mittfältare från Udinese

En av nykomlingarna i Süper Lig inför den gångna säsongen, Torku Konyaspor, som klarade sig kvar i högsta ligan efter en stark avslutning (1 förlust på de 9 sista matcherna) och avslutade tabellen på 11e plats har gjort klart med den 24-årige rumänske landslagsmittfältaren Gabriel Torje som anländer på lån från Udinese.

Udinese värvade Torje från Dinamo Bukarest inför säsongen 2011/12 för 5 miljoner Euro och han gjorde 2 mål på 21 matcher under sin debutsäsong i Serie A. Säsongen efter blev han utlånad till Granada i La Liga där han gjorde 3 mål på 34 matcher och under den gångna säsongen var han utlånad till Espanyol där det blev 12 matcher och 0 mål.

Nästa säsong blir han utlånad för tredje året i rad.

Share
Det här inlägget postades i Konyaspor, Silly Season, Spor Toto Süper Lig och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.