La Gazetta Dello Sport: Salih Ucan väldigt nära Roma

Vi har tidigare skrivit om Romas intresse för Fenerbahces 20-årige mittfältare Salih Ucan och enligt uppgifterna från den italienska tidningen La Gazetta Dello Sport så är en underskrift närmare än någonsin.

Roma gjorde ett seriöst försök i vintras att värva Salih något som även bekräftades av honom själv men Fenerbahce var aldrig intresserade av att sälja. Några månader senare är situationen annorlunda och enligt La Gazetta Dello Sport så är endast på hur betalningen ska genomföras som är i vägen för en övergång.

Klubbarna sägs vara överens om en övergångssumma på 10 miljoner Euro. Roma vill lägga upp en delbetalningsplan på tre år medan Fenerbahce vill att summan ska betalas inom ett år i två omgångar.

Salih själv uppges vara mycket taggad inför en flytt som hade öppnat spel i Serie A och om klubbarn lyckas komma överens om betalningen så kan han vara en Roma-spelare inom den här veckan.

LÄS OCKSÅ:
Det finns inga gränser på hur bra han kan bli