SENASTE NYTT: Roberto Mancini lämnar Galatasaray!

Efter tisdagens möte mellan Galatasarays president Ünal Aysal och tränaren Roberto Mancini som ska ha varit positivt så skrev turkiska medier om att Mancini trots alla rykten om att han är på väg bort från klubben skulle stanna kvar även över nästa säsong.

Något som visade sig inte stämma då Galatasaray klockan 12.39 (svensk tid) under onsdagen meddelade på sin officiella hemsida om att parterna efter överenskommelse valt att gå skilda vägar mindre än ett år efter att Mancini skrev på ett treårskontrakt med klubben.

Roberto Mancini förde under sin korta tid i Galatasaray klubben till en andraplats i tabellen den gångna säsongen som gav en plats i Champions Leaguess gruppspel pga Fenerbahces avstängning samt cupguld.

Galatasaray tackar Roberto Mancini för hans tid i klubben samt önskar honom lycka till i framtiden!