Trabzonspor om Erkan Zengin: ”Vi är intresserade”

Trabzonspors generalsekreterare Köksal Güney berättade i en intervju med Radyospor under måndagen om att klubben är intresserade av Erkan Zengin: ”Våra förhandlingar med Eskisehirspor angående Erkan fortsätter men i dagsläget så är vi inte överens om något.

Att klubbar har visat intresse och varit i kontakt med Eskisehirspor, inte bara angående Erkan utan även för Tarik Camdali bekräftades av klubbens president Mesut Hoscan i måndags men att något officiellt bud ännu inte hade kommit på spelarna. Han berättade också att Eskisehirspor har blivit erbjudna spelare i utbyte för deras spelare men att klubben inte är intresserade av den enkla anledningen att spelarna som har erbjudits inte passar in i Eskisehirspors spelsystem.

Enligt skriverierna i turkiska medier så förväntas Trabzonspor bjuda 4 miljoner Euro i övergångssumma för Erkan. Om Eskisehirspor tackar ja till erbjudandet återstår att se.