United valde Fellaini istället för Arda

cropped-arda.jpg

Allt var klart mellan Arda Turan och Manchester United förra sommaren… Men i sista sekund valde United belgaren Marouane Fellaini, för hela 33 miljoner euro. En värvning som visade sig bli en fiasko-värvning. Arda blev enligt rapporterna riktigt upprörd över att ha missat möjligheten att spela för storklubben Man United.

Om vi spolar fram tiden ett år så ser vi att United gjorde en flopp säsong och att Atletico Madrid gjorde kanske sin bästa säsong genom tiderna med ligaguld och final i Champions League.

I sommar kommer flera klubbar jaga Arda Turan. Enligt rapporterna är han högt upp på Uniteds lista, frågan är bara hur sugen Arda är på att gå till United? Som dessutom missar CL.

Om han inte stannar kvar i Spanien är Liverpool är en klubb i rätt riktning. En klubb som kommer spela i CL som dessutom värvat Emre Can. Går Arda dit får vi hoppas att han övertalar Emre att spela för Turkiet!