VIDEO: Turkiet förlorade mot USA

Turkiets segersvit på sex raka segrar tog slut på söndagskvällen när det blev förlust mot USA med 1-2 som också blev avslutningen på landslagets turné med fyra landskamper i tre länder.

Fabian Johnson inledde målskyttet för USA i den 26e minuten efter ett snyggt anfall vilket också blev halvtidsresultat och i början av den andra halvleken så ökade Clint Dempsey på USA ledningen till 2-0 sedan Hakan Balta misslyckats med att rensa undan bollen. Turkiet lyckades reducera i den 90e minuten genom en straffspark av Selcuk Inan men närmare än så kom man inte och matchen slutade 2-1 till USA.

Turkiets resultat under turnén blev följande: Kosovo 6-1, Irland 2-1, Honduras 2-0 och USA 1-2.

Landslaget reser tillbaks till Istanbul under måndagen och närmast väntar ett par veckors semester innan försäsongen drar igång för de flesta spelarna i början av juli. Landslagets nästa match blir i mitten av september då kvalet till EM i Frankrike 2016 drar igång.