Besiktas överens med Rubin Kazan angående Gökhan Töre *UPPDATERAD*

Den 22-årige yttermittfältaren Gökhan Töre var under den förra säsongen utlånad från Rubin Kazan till Besiktas där han gjorde 4 mål samt 7 assist på 30 ligamatcher och efter lånetiden så hade Besiktas en köpoption på 7,5 miljoner Euro, en summa som Besiktas under en längre tid försökt få ner men utan något resultat.

I dagarna så har klubbens president Fikret Orman varit i Kazan och träffat representanter för Rubin. Samtalen ska ha gått så bra att nu skriver flera turkiska medier om att klubbarna har kommit överens om en övergångssumma på 4,5 miljoner Euro.

Men innan övergången kan bli verklighet så måste Besiktas komma överens med Gökhan också om hans personliga kontrakt. Besiktas ska ha erbjudit honom 1,2 miljoner Euro per säsong men Gökhan uppges vilja ha minst 2 miljoner Euro samt 15 000 Euro per match.

UPPDATERING:
Flera medier rapporterade under måndagen om att Besiktas har kommit överens om ett fyraårskontrakt med Gökhan Töre.