Genclerbirligis president: Jimmy Durmaz tackade nej till Olympiakos

Genclerbirligis president Ilhan Cavcav gjorde ett uttalande till den turkiska nyhetsbyrån AA om att klubben hade accepterat ett bud från Olympiakos på Jimmy Durmaz men att Jimmy själv hade tackat nej till den grekiska klubbens kontraktsförslag.

Ilhan berättade att två klubbars överenskommelse har ingen betydelse så länge spelaren själv inte tackar ja. Han sa också att det återstår 40 dagar av transferfönstret och att
vi får se vad som händer under dessa dagar.

Enligt uppgifterna i medierna så var Olympiakos bud på Jimmy Durmaz som har ett år kvar på sitt kontrakt med Genclerbirligi runt 2 miljoner Euro. Jimmy som spelar med turkiskt medborgarskap och därmed inte räknas som utländsk spelare har tidigare varit på tapeten hos Besiktas, Fenerbahce och Galatasaray.