Jimmy Durmaz kan lämna turkiska ligan – Genclerbirligi i kontakt med grekisk klubb

Den svenske landslagsspelaren Jimmy Durmaz som har gjort 11 mål samt 6 assist på 61 ligamatcher för Genclerbirligi under sina två säsonger i klubben varav 6 mål samt 4 assist på 32 ligamatcher under den senaste säsongerna har sedan en tid tillbaka kopplats ihop med en flytt till någon av de tre största klubbarna i Turkiet; Besiktas, Fenerbahce eller Galatasaray men enligt de senaste uppgifterna så ligger en flytt till Grekland närmast till hands.

Genclerbirligis president Ilhan Cavcav bekräftade nyligen för Radyospor om att klubben har varit i kontakt med en grekisk klubb och att man har satt en prislapp på 3,5 miljoner Euro på Durmaz. Nu väntar man på ett svar tillbaka. Vilken grekisk klubb det handlar om framkommer inte i Radyospors intervju med Genclerbirligis president men enligt grekiska uppgifter handlar det om Olympiakos.