Samuel Holmén på lån till Bursaspor *UPPDATERAD*

Under torsdagen blev det som har varit på gång länge klart. Samuel Holmén lämnar Fenerbahce och ansluter på lån till Bursaspor under nästa säsong.

Fenerbahce meddelade på sin officiella hemsida om att Samuel lånas ut till Bursaspor under en säsong och Bursaspor meddelade på sin officiella hemsida om att klubben har kommit överens med Samuel om ett lånekontrakt.

Samuel Holmén som värvades till Fenerbahce inför säsongen 2013/14 fick inte mycket speltid förra säsongen (7 matcher – 6 i ligan och 1 i cupen) vilket ledde till att många klubbar i Süper Lig visade intresse för honom. Det såg ut som om han skulle återvända till sin gamla klubb (Istanbul B.B.) som har bytt namn till Istanbul Basaksehir FK men det blev istället till slut Bursaspor som har varit ute efter Samuel ända sedan januari tidigare i år.

UPPDATERING:
Samuel Holmén presenterades som Bursaspors senaste nyförvärv under en presskonferens på fredagen.