Trabzonspor bryter kontraktet med Florent Malouda

Trabzonspor meddelade på fredagseftermiddagen om att klubben efter överenskommelse har valt att gå skilda vägar med Florent Malouda som hade ett år kvar på sitt kontrakt värt 2,5 miljoner Euro för en kostnad på 750 000 Euro.

Malouda värvades till Trabzon inför säsongen 2013/14 tillsammans med Jose Bosingwa och drog som den tidigare storspelaren han varit stora rubriker. Han gjorde 7 mål samt 9 assist på 29 tävlingsmatcher varav 5 mål och 5 assist på 19 ligamatcher samt 2 mål och 4 assist på 8 matcher i Europa League.

Florent Malouda befann sig enligt uppgifterna i bra form under försäsongen och såg fram emot den nya säsongen men dispyt med den nya tränaren Vahid Halilhodzic satte stopp för dom planerna. Han hamnade utanför klubbens A-lag och slutresultatet blev att parterna valde att gå skilda vägar.