Europa League: Trabzonspors trupp mot Rostov

Trabzonspor har anmält följande spelare till matcherna mot FK Rostov i den sista kvalomgången till Europa Leagues gruppspel:

Onur Kivrak, Zeki Yavru, Hasan Batuhan Artarslan, Fatih Öztürk, Jose Bosingwa, Florent Malouda, Oscar Cardozo, Essaid Belkalem, Carl Medjani, Gökhan Karadeniz, Deniz Yilmaz, Mustafa Yumlu, Yusuf Erdogan, Soner Aydogdu, Caner Osmanpasa, Ishak Dogan, Musa Nizam, Fatih Atik, Aykut Demir, Salih Dursun, Mustafa Akbas, Sefa Yilmaz och Ibrahim Demir.

Spelare som saknas är Serdar Gürler, Ferhat Yazgan och Anil Tasdemir som klubben har bett hitta andra klubbar samt Özer Hurmaci som är skadad. Andra spelare som inte är anmälda är långtidsskadade Alexandru Bourceanu, nyförvärvet Kevin Constant som ännu inte har fått sin licens pga utländska spelarkvoten samt Gustavo Colman och Sol Bamba som klubben vill byta kontraktet med.