Akhisar Belediyespor tillbaka på vinnarspåret

Akhisar Belediyespor som förlorade i den femte omgången med hela 0-4 på bortaplan mot nykomlingen Istanbul Basaksehir FK var under söndagen tillbaka på vinnarspåret efter att ha besegrat Kasimpasa med 2-0 på hemmaplan. Kasimpasa åkte i sin tur på sin första förlust för säsongen.

Efter en mållös första halvlek så tog Akhisar ledningen i matchen i den 54e genom mittbacken Ugur Demirok som satte en straffspark sedan Andreas Isaksson fällt Bilal Kisa inne i straffområdet. Isaksson åkte dessutom på ett gult kort för situationen.

När Kasimpasa jagade ett kvitteringsmål var det istället Akhisar som gjorde ytterligare ett mål och fastställde även slutresultatet när den grekiske skytteligaledaren Theofanis Gekas rann igen och gjorde sitt 7e ligamål för säsongen.

Akhisar Belediyespor gick i och med segern upp på tredjeplats i tabellen, på samma poäng som Galatasaray och en poäng bakom Besiktas medan Kasimpasa ligger på 6e plats, fem poäng bakom ledande Besiktas.

Se målen- och höjdpunkterna från matchen här.