Eskisehirspor hämtade upp 0-2

Både Samuel Holmén i Bursaspor och Erkan Zengin i Eskisehirspor fanns med från start när lagen mötte varandra i söndagens första match i turkiska ligan.

Bursaspor tog ledningen i matchen i den 32a minuten när Cedric Bakambu assisterad av Volkan Sen gjorde sitt första mål för klubben vilket också blev halvtidsresultatet och i början av andra halvleken ökade Bakambu på nytt assisterad av Volkan Sen Bursaspors ledning till 2-0. Även Samuel Holmén var inblandad i målet då han spelade bollen till Volkan.

Och när Bursaspor med tio minuter kvar av fulltid såg ut att gå mot seger vaknade Eskisehirspor till. Först reducerade Hürriyet Gücer i den 80e minuten och fem minuter senare kvitterade den argentinske anfallaren Funes Mori med sitt första ligamål för klubben. Det blev sedan inga fler mål i matchen och båda lagen fick dela på poängen.

Samuel blev utbytt i Bursa vid ställningen 2-2 och Erkan blev utbytt i Eskisehir vid ställningen 0-2.

Se målen- och höjdpunkterna från matchen här.