VIDEO: Demba Ba tvåmålsskytt när Besiktas gick upp i serieledning

Demba Ba gjorde båda målen, hans 4e- och 5e ligamål för säsongen när Besiktas under söndagskvällen besegrade Kasimpasa med 2-0 på Fatih Terim Basaksehir stadion i Istanbul.

Ba gjorde 1-0 på straffspark i den 28e minuten och nickade sedan in 2-0 på tilläggstid av den första halvleken. Det blev inga fler mål i matchen och Besiktas vann sin tredje raka tävlingsmatch efter två tidigare raka förluster. Segern innebar också att Besiktas gick upp i serieledning, en poäng före Fenerbahce och Galatasaray.

Demba Ba befinner sig i fantastisk målform och har gjort 5 mål på de 3 senaste tävlingsmatcherna. Totalt har han gjort 12 mål på 15 tävlingsmatcher för Besiktas den här säsongen varav 5 mål på 8 ligamatcher samt 7 mål på 7 matcher i Europa.