VIDEO: Lokeren 1-1 Trabzonspor: Waris räddade poäng

Den förre Häcken-spelaren Abdul Majeed Waris, såg med ett mål på övertid av den första halvleken, hans första tävlingsmål för klubben, till att Trabzonspor fick med sig en poäng från bortamatchen mot Lokeren på torsdagskvällen.

Lokeren tog ledningen redan i den 5e minuten genom sydafrikan Ayanda Patosi och innan kvitteringsmålet hade det belgiska laget ytterligare chanser att utöka sina ledning men den rätta skärpan saknades framför Fatih Öztürk i Trabzon-målet. Trabzonspors kvitteringsmål skulle komma i den 46e minuten efter att Mustapha Yatabare skjutit ett skott som via målvakten samt ribban hamnade framför Waris som slängde sig fram och tryckte in kvitteringen.

Trabzonspor skapade ett par bra målchanser i den andra halvleken och bl.a. brände Yatabare ett friläge men det blev inga fler mål i matchen. I gruppens andra match vann Legia Warszawa med 2-1 över Metalist Kharkiv vilket innebar att det polska laget säkrade avancemang något som Trabzonspo kan göra i nästa omgång på hemmaplan mot just Metalist. Seger då samtidigt som Lokeren tar max en poäng hemma mot Legia och avancemanget är säkrad.

  1. Legia Warszawa, 12 poäng
  2. Trabzonspor, 7 poäng
  3. Lokeren, 4 poäng
  4. Metalist Kharkiv, 0 poäng