Semih Sentürk matchvinnare för Istanbul Basaksehir

Semih Sentürk gjorde matchens enda mål, hans sjätte för säsongen när Istanbul Basaksehir under söndagen besegrade Eskisehirspor på bortaplan med 1-0.

Nykomlingen Istanbul Basaksehir som spelade sin fjärde raka tävlingsmatch utan förlust har gjort en fin säsong hittills och ligger på 6e plats med 18 poäng men det kanske mest anmärkningsvärda hos laget den här säsongen är att man släppt in bara fem mål, minst i hela ligan, fem mindre än Konyaspor som har släppt in näst minst. Lagets målvakt Volkan Babacan har hållit nollan i 8 av 12 matcher.

För Eskisehirspor där Erkan Zengin spelade hela matchen går det inte lika bra och laget ligger på 14e plats efter 12 spelade omgångar men poängmässigt är det bara 6 poäng upp till Basaksehir på 6e plats.

 

Se målen och höjdpunkterna från matchen här.