VIDEO: Galatasaray 1-4 Arsenal

Galatasarays fiasko i Champions Leagues gruppspel den här säsongen fullbordades under tisdagskvällen när laget föll med 1-4 på hemmaplan mot Arsenal efter att ha legat under med 0-3 redan efter trettio minuters spel vilket också blev halvtidsresultatet. Gästernas mål gjordes av Aaron Ramsey (2) och Lukas Podolski.

Wesley Sneijder reducerade för Galatasaray med ett frisparksmål i den 88e minuten medan Podolski fastställde slutresultatet på tilläggstid med sitt andra mål för kvällen.

Galatasaray spelade 1-1 i den första matchen mot Anderlecht då Burak Yilmaz räddade poäng på tilläggstid men förlorade sedan resten av sina matcher i gruppspelet med 1-4, 0-4, 1-4, 0-2 och 1-4 vilket gav följande målskillnad: 4-19.

I gruppens andra match spelade Borussia Dortmund 1-1 mot Anderlecht på hemmaplan vilket gav följande sluttabell:

  1. Borussia Dortmund, 13 poäng
  2. Arsenal, 13 poäng
  3. Anderlecht, 6 poäng
  4. Galatasaray, 1 poäng