Galatasarays styrelseledamot: ”Inga värvningar just nu”

Galatasarays styrelseledamot Abdurrahim Albayrak gjorde under onsdagen ett uttalande till den turkiska sportkanalen NTV Spor då han sa att klubben i dagsläget inte har några planer på att värva nya spelare.

Abdurrahim Albayrak sa i sitt uttalande att klubben har förtroende för både tränaren Hamza Hamzaoglu samt dagens trupp som enligt ledningen har den kvalitén som krävs för ett ligaguld. Albayrak sa också att klubben inte heller har några planer på att sälja någon spelare men att det finns ett par spelare som pga utebliven speltid kommer att lämna.

Galatasaray kommer efter säsongen att titta på eventuella nyförvärv som kan höja kvalitén på truppen men i dagsläget har man inga som helst planer på att varken köpa eller sälja förutom de redan nämnda spelarna som är på väg bort.