Veysel Sari till Kasimpasa

Veysel Sari, 26 år, som kan spela på flera positioner i backlinjen och mittfältet blev inte långvarig i Galatasaray.

Efter att ha värvats från Eskisehirspor till den gulröda klubben i januari förra året blev det under måndagen klart att han fortsätter karriären i en annan Istanbul-klubb. Veysel har skrivit på ett 3,5 årskontrakt med Kasimpasa som köper loss honom från Galatasaray för 400 000 Euro.

Veysel spelade 9 ligamatcher för Galatasaray under andra halvan av säsongen 2013-14 och 5 ligamatcher under första halvan av säsongen 2014-15.

Förutom Veysel så har Kasimpasa även värvat yttermittfältaren Ferhat Kiraz från Bursaspor. Ferhat var under säsongen 2014-15 en startspelare men hamnade under den pågående säsongen i tränaren Senol Günes frysbox. Han har skrivit på ett 2,5 årskontrakt med Kasimpasa.

I Kasimpasa väntar man också på den 26-årige anfallaren Eren Derdiyoks debut i klubben.

Eren värvades till klubben inför säsongen men åkte nästan genast på en långtidsskada som höll honom borta från spel under hela första halvan av säsongen.