Colin Kazim-Richards stannar kvar i Feyenoord

Feyenoord meddelade nyligen på sin officiella hemsida om att klubben har skrivit lånekontrakt med Colin Kazim-Richards i ytterligare två säsonger.

Kazims kontrakt med Bursaspor som han tillhör sträcker sig till maj 2017 men redan nu har klubbarna kommit överens om att han ska vara utlånad till Feyenoord under resten av tiden.

Colin Kazim-Richards som har gjort succé i Holland med 12 mål samt 8 assist på 34 tävlingsmatcher den här säsongen varav 11 mål samt 5 assist på 25 matcher i ligaspelet blev nyligen återkallad till det turkiska landslaget efter treårsfrånvaro.

I Feyenoord kommer han bl.a. att bli lagkamrat med Dirk Kuyt till nästa säsong som tidigare i april meddelade att han kommer att lämna Fenerbahce efter tre säsonger och återvända till Feyenoord efter åtta säsonger. Kuyt har skrivit på ettårskontrakt med den holländska klubben. Där kommer de också att få sällskap av Jan Wouters som blir assisterande tränare. Wouters har under de senaste åren arbetat under Shota Arveladze i Kasimpasa.